Over mij…

Heraut (2)
Ik ben Joke, geboren in 1957 in hartje Rotterdam.  In 1977 trouwde ik met Albert en ben ik in Bergschenhoek gaan wonen, en daar woon ik nog steeds met plezier. We hebben een zoon en een dochter en 5 heerlijke kleinkinderen. Een rijk bezit!
 
In 2011 ontdekte ik de Triggerpoint-therapie, waarmee ik al een groot aantal mensen van hun klachten en ongemakken af heb kunnen helpen.  Daarnaast volgde ik de opleiding NGS Wellnessmassage en vele massage-cursussen en workshops. 

Alle opleidingen die ik heb gevolgd zijn erkend en geaccrediteerd door diverse beroepsverenigingen en ik ben gediplomeerd of heb een licentie voor alle massages en behandelingen die ik uitvoer. Regelmatig volg ik aanvullende trainingen en verdiepingscursussen en ik blijf op de hoogte van nieuwe inzichten op de gebieden waarin ik werkzaam ben. Je kunt er dus zeker van zijn dat je altijd en in alle opzichten ‘in goede handen’ bent. En dat is precies zoals het moet zijn..!

Je bent meer dan welkom. Of je nu bijvoorbeeld pijnklachten hebt of alleen even wilt ontspannen, eenmalig wilt komen of voor meerdere behandelingen.

Ik sta klaar voor je .. met alle aandacht voor jou en je wensen!
SONY DSC

 Kwaliteitsmasseur

*nominatie NGS wellnessmasseur 2017        *nominatie beste salon van 2017 Treatwell.nl

12109097_10206010199751236_5508478491593351893_n

De masseur is vakbekwaam. Hij/zij beschikt over een diploma, een licentie en certificaten waarmee wordt aangetoond dat is voldaan aan beroepscompetenties.
De masseur werkt hygiënisch en arbotechnisch verantwoord.
De masseur werkt volgens de vastgestelde richtlijnen.
De masseur houdt kennis en vaardigheden actueel.
De masseur volgt regelmatig de door de NGS geaccrediteerde kennisbijeenkomsten

ontknopen

Massage kan je gezondheid ondersteunen en verbeteren.  Zie massage niet als een overbodige luxe, of als eerste-hulp bij spierproblemen. Je moet massage beschouwen als een lange termijn- effect op een verbeterde houding,  soepeler spieren en kleiner risico op blessures. Voor mij is er een hele nieuwe wereld opengegaan, en ik ben hier nog lang niet uitgekeken!  Met mijn kennis en passie ben ik in staat een prettige ontspannende massage te geven, waar je met veel plezier aan terug zult denken…

 

schermafbeelding-2017-02-09-om-18-22-15

De praktijkruimte is ingericht in natureltinten met paarse accenten. De kleur Paars (violet)  is kalm en staat voor kracht, luxe, elegant, overtuiging, mysterieus, zelfvertrouwen, waardigheid, vastbeslotenheid, onder controle hebben, genezing, ambitie, wijsheid, rijkdom, dromen, spiritualiteit en de zoektocht naar persoonlijke en diepere betekenis.

Aangevuld met heerlijke geuren en kaarslicht  zult u hier heerlijk kunnen ontspannen en tot rust komen…

flow motion interieur

Flow Motion


De naam komt van “Flow Motion“, een New Age song van het album Tai Chi – Eternal Chi

https://www.youtube.com/watch?v=0SdWka8Rd0g

Harvey Summers Alexandra Tongue

  1. Eternal Chi
  2. Waves From Heaven
  3. Earth
  4. Flow Motion                                        
  5. The Gentle Energy

Flow refereert aan een mentale toestand waarin een persoon volledig opgaat in zijn of haar bezigheden. Flow wordt gekenmerkt door op de betreffende acties gerichte energie en activiteit, volledige betrokkenheid daarbij, alsmede het feit dat men de activiteiten succesvol uitvoert.

  • Verlies van zelfbewustzijn: men gaat volledig op in de activiteit en vergeet zichzelf;
  • Verlies van tijdsbesef: de tijd vliegt voorbij;
  • Evenwicht tussen de eigen vaardigheid en de uit te voeren activiteit: de bezigheden zijn nét niet te moeilijk, maar wel heel uitdagend

Het Logo, de Triskell

flowmotion-logo Triskel

 

In de Keltische cultuur is het de Triskel(e) het symbool voor de drie-eenheid in de mens
FM Logo