Reviews

schermafbeelding-2017-02-03-om-12-47-57

Plaats via bovenstaande button uw beoordeling op Treatwell.nl

Bekijk hier de reviews.


3 februari 2016

Ik heb zojuist genoten van een half uur massage bij Flow Motion. Aandachtsgebieden waren de rug en schouders. Joke masseert met een heel fijne druk die ze zachtjes opvoert tot een intenser niveau, met oog voor triggerpoints en persoonlijke pijngebieden. Haar handen worden warm tijdens de massage en ik voelde de genezende werking ervan diep doordringen. Ik zou Joke graag aanraden.
M.


1 februari 2016
Client 2 dagen na een behandeling voor wekenlang ernstige hoofdpijn:
Ik leef vandaag helemaal in een andere wereld dan de afgelopen weken!
Hoofdpijnvrij! Ongelooflijk hoe je dan ineens weer helder kunt denken!februari 2016


20 oktober 2015

Mijn moeder (87) had behoorlijk last van haar arm en schouder, onder meer ten gevolg van een val. Omdat ik al bij Joke onder behandeling was, heb ik haar behandelingen bij Joke aangeraden. Al na de eerste behandeling en meegekregen oefeningen werd de beweeglijkheid van de arm al beter. Uiteindelijk heeft mijn moeder slechts vier behandelingen nodig gehad om tevreden te zijn met het resultaat. Top!
C.


Karin
15 mei 2015
Vandaag weer een behandeling gehad ivm mijn frozen shoulder. Het voelt zo helend als Joke aan het masseren is, ik voel zo de intense betrokkenheid!
Dank je wel Joke, zo fijn te merken dat vanaf ik bij jou kom ik vooruit ga! X


25 maart 2015
Een cliënte had al jarenlang last van haar schouder en nek en tintelingen in arm en hand. Ze is al behandeld door o.a. een Chiropractor, zonder noemenswaardig resultaat. Daarbij (of mede daardoor?) ook nog depressieve klachten gekregen. Eerste behandeling 25 februari j.l. -vandaag precies een maand geleden-

2e behandeling 11 maart ging het al veel beter, minder last van haar schouder en ze voelde zich in het geheel ook beter.
3e behandeling 18 maart gaf zij aan dat de antidepressiva met 1/3 teruggebracht is. Ze behandelt haar Triggerpoints ook zelf met een balletje, en het gaat steeds meer vooruit.

Vandaag, 25 maart (4e behandeling) gaf ze aan dat ze 2 hele dagen helemaal geen pijn had gevoeld! Dat het toen weer terugkeerde weet zij zelf aan haar houding. (Een hele dag noodgedwongen zitten).
De Triggerpoints zijn zo goed als verdwenen en waar zij zichzelf de eerste keer een “5” gaf is dat nu al een 7 geworden. Geweldig om te zien.


Yvonne Berkien-Florijn heeft op je Tijdlijn geschreven.
2 maart 2015 15:11
Ben je ineens op Maandag vrij. Wat doe je dan als je niet in je ritme zit, dan ga je langs bij Joke. Even lekker heerlijk ontspannen Wat een half uurtje met de magische handen van FlowMotion Joke Huurman met je kunnen doen!!! Heerlijk ben weer als herboren! Weer super bedankt. Ben helemaal blij met je Joke!


Heb al weken pijn in m’n rechter schouder, moest een week diclofenac slikken, dan kijken of er een spuit in moest… voor (waarschijnlijk) een slijmbeursontsteking.
Maar nadat jij er inmiddels 2x aan gesleuteld hebt is het al een stuk verbeterd en heb ik zeker wel de goeie hoop dat het weer helemaal goed komt, zonder verdere medicijnen of pijnstillers!
Ben er inmiddels wel achter dat het grotendeels aan m’n werkhouding ligt, merkte ik vandaag vooral, dus bedankt voor de tip en de appjes met oefeningen die ik tussendoor zelf kan doen!

Je bent een kanjer!!
-X- Daan
24 februari 2015 ·


5 januari 2015

Beste Joke, hierbij wil ik je bedanken voor je goede zorg voor mijn tennisarm en schouder.
Al na twee behandelingen resultaat vind ik heel bijzonder.
Wat mij meteen opviel was dat je na de eerste behandeling mij een zelfbehandeling leerde en die zelfde avond mij ook nog een instructiefilmpje stuurde.
Voor mij het ultieme bewijs dat je het niet voor het geld doet maar puur om mensen te helpen.
Ik kom daarom graag bij je terug als ik weer een blessure heb.
Ik zal je ook aanraden bij mijn vrienden.
Je bent een goed mens.
Vriendelijke groeten.
Jan-Peter


Patricia Strik – Utrecht

Ben onlangs bij Joke geweest ivm hevige pijnen in mijn onderrug. Mijn fysiotherapeut gaf aan dat er weinig aan te doen was, behalve oefeningen te doen, na ruim een jaar was de hoop op verbetering minimaal geworden.

Toen ik amper nog een bordje van de salontafel op kon pakken (ik ben 27 jaar) was voor mij toch echt de spreekwoordelijke druppel bereikt en ben ik verder gaan zoeken.

Uiteindelijk kwam ik uit bij Flow Motion, Joke kon gelijk al heel wat triggerpoints vinden die ze meteen heeft aangepakt.
Die avond…. had ik wel wat spijt, hahahaha, ohh wat een spierpijn. Hier had Joke al voor gewaarschuwd, aangezien mijn spieren al wie weet hoe lang “in de knoop” hebben gezeten.

De volgende dag voelde ik mij voor het eerst sinds tijden geen hoogbejaarde vrouw meer! Wauw, wat een verademing was dat om gewoon weer wat van de grond op te kunnen pakken en zonder hulp van een bank of stoel weer overeind te komen!

Joke, bedankt voor de geweldige massage! Ik kom zeker weten terug, ook al is het even reizen jij en je magische handen zijn het dubbel en dwars waard! 🙂

15-11-2014


Irene Warnaar zegt:

Bij deze wil ik graag wat vertellen over de overheerlijke massages van Joke.
Ze zijn ontspannend , rustgevend en daarbij zeer genezend!!!!! Het is niet alleen een massage die je krijgt….. Maar daarbij luistert Joke altijd naar je verhaal, dus bv je klachten en daarbij zal zij altijd alles eraan doen deze te verminderen of weg te nemen.

Mijn advies voor een ieder is, ga naar joke toe en laat je eens flink verwennen , je bent een totaal herboren mens als je weer terug naar huis gaat!!!!!

Gr. Irene, Bleiswijk


door Bernadine – 17 september 2012 20:34

Een echte aanrader, zorgt voor een goede ontspannen nachtrust en meer energie voor de dagen erna..Dus ga ik morgen weer!
Bernadine.
                                                      

door angela – 7 december 2012 om 20:27
        

Hoe gestressd je er ook heen gaat, je komt er gegarandeerd ontspannen vandaan! De bamboemassage is zo relaxed dat het zonde is om in slaap te vallen!!

door Bianca Ragetlie, schoonheidssalon Sirène – 9 december 2012 om 0:17

Geweldige massage. ik had last van mijn onderrug en direct door middel van de massage in combinatie met triggerpoints werd dit opgeheven. De masssage was zeer ontspannend en een weldaad voor de geest
dank je wel
                                                                      

door Marian Tordoir – 14 december 2012 om 16:13

Onlangs heb ik mij Flow Motion een massage gehad.Ik kan het iedereen aanraden! Het is zo heerlijk ontspannend. De sfeer is relaxed met kaarsjes en een lekker geurtje. Joke weet precies hoe ze je moet benaderen en waar ze mee bezig is. Op vragen komt deskundig antwoord. Kortom: probeer het ook eens!


door Annette Bank – 11 januari 2013

Joke heeft een combinatie van een triggerpoint therapie en een hotstones massage gegeven i.v.m een hamstringblessure. Al na 1 behandeling merkte ik de volgende dag direct resultaat, ik was van de constant zeurende pijn af. Ik ga er zeker mee door. Plus de hotstones massage is ook nog eens heerlijk.


door Evelien  29 september 2013

Gisteren had ik mijn eerste afspraak bij Flow Motion Massage. Ik had voor dit adres in eerste instantie gekozen vanwege de verzorgde website. De massage stelde mij in het geheel niet teleur. Het was bijzonder ontspannend in een hele rustige vertrouwde sfeer. Masseur Joke luisterde goed en rustig naar mijn verhaal en paste zorgvuldig haar massage daar op aan. Ik kwam uiteindelijk heel ontspannen er vandaan. Later stuurde Joke mij nog aanvullende informatie en tips toe. Al met al was de massage met veel aandacht, verzorgend en zorgvuldig, van begin tot eind.

4 december 2013
Ik had echt gigantisch last van mijn rug zo erg dat een ibrubrofen niet echt hielp. Na een triggerpointmassage voelde het bijna als herboren. Er waren genoeg triggerpoints om te masseren en de 1 erger dan de ander maar het resultaat mag er zijn. Bedankt Joke
Bianca

Geen rugpijn meer en ik voelde me als herboren!


17 februari 2014 om 14:42

Vrijdag voor het eerst naar Flow Motion Massage geweest. Ik heb een triggerpointmassage gehad en dat was erg prettig.
Ik ben in tijden niet zo ontspannen geweest. Dit ga ik zeker vaker laten doen. ’s middags kreeg ik zelfs nog meer informatie over waar mijn klachten vandaan zouden kunnen komen via whatts app van Joke. Met tips erbij om klachten te kunnen voorkomen. Ik raad het echt aan aan mensen die met veel stress te maken hebben. Je moet jezelf dit echt zo af en toe gunnen!  Esther


De prijs/kwaliteit-verhouding en de betrokkenheid maken een massage tot een geweldige ervaring.


12 maart 2014 om 16:55

Wat veel fysiotherapeuten niet is gelukt, lukte Joke wel: geen pijnklachten. Voorheen had ik nek-, schouder- en rugklachten. Door een triggerpointmassage van Joke en de oefeningen die ik van haar kreeg, heb ik daar nu geen last meer van. Wat een opluchting!  J.K. 

zie de website van Allebedrijvenin

Advertenties

4 thoughts on “Reviews

  1. Afgelopen woensdagavond na alleen maar een stoel te verplaatsen schoot t in m’n rug. Gelukkig kon ik gisteren direct bij Joke terecht. Ze heeft mijn pijnlijke rugspier dmv triggerpoint-therapie en massage behandeld. Ik voelde daarna gelijk al dat de spanning er vanaf was. Had daardoor eindelijk weer een goede nachtrust. Vandaag merkte ik zelfs dat ik m’n bewegingsvrijheid weer terug had en dat de zeurderige pijn zo goed als weg is. Joke super bedankt voor je snelle en perfecte behandeling.

  2. Vandaag ben ik voor het eerst langs geweest bij Joke, de eigenaresse van Flow Motion Massage. Het ontvangen was erg prettig en de behandeling was heel erg fijn en aan te raden.

    De reden waarvoor ik kwam was dat door er door stress een hoop pijn in mijn schouder/rug was ontstaan maar wat ook door de rest van het lichaam liep. Na een zeer geslaagde massage is de pijn ontzettend erg afgenomen en dus raad ik iedereen aan om eens een afspraak te maken.

    Tevens is de prijs ook veel aantrekkelijker bij Flow Motion Massage, waar velen concurrentie toch zeker 10 euro of meer erboven zit, komt Joke dus met een veel realistischer tarief. Zonder twijfel dus een aanrader, en ik kom zeker nog terug!

  3. 2weken geleden een triggerpoint massage gehad,ik heb hier erg baat bij. Ik. Mocht een soort massagestok lenen. Aangezien ik heel erg last van m’n nek had ben ik ermee aan de slag gegaan. Onder m’n schouderblad vond ik de pijnplekKen ging het masseren en voelde zo de nekpijn. Wegvloeien. Geweldig! ik verheug me al op de volgende behandeling!

  4. Ik liep al een tijdje rond met hielspoorklachten in mijn linkervoet waardoor ik aan het eind van de dag soms strompelend door het huis ging…Zooltjes aan laten meten door de podoloog en daarnaast massage van Joke. Hierdoor is het herstel goed doorgezet! De behandeling van Joke gaat verder dan alleen de focus op mijn voet; m’n hele onderbeen werd in het herstelproces meegenomen. Na een aantal behandelingen van een half uur van Joke is mijn voet inmiddels goed genezen en loop ik weer als een kievit 🙂

Reacties zijn gesloten.