Behandelingen en tarieven

gun jezelf een massage

Flow Motion biedt verschillende soorten massages, klachtgerichte behandelingen en natuurgerichte therapieën. Weet je niet welke behandeling je moet kiezen, kies dan voor de ontspanningsmassage, dan komen wij er er tijdens het maken van de afspraak of tijdens het intakegesprek zeker uit!

Voor de ultieme kennismaking met Flow Motion kun je kiezen voor de
“Flow Motion Massage”; een behandeling van 90 minuten waarbij diverse technieken worden gebruikt.

special: de Flowmotion massage


Ontspanningsmassage

Bamboemassage
Indian Head Massage
Hotstonemassage
Massage met rugpakking


specialisaties: 

Artrose Massage en therapie
Triggerpointmassage
Fibromassage bij Fibromyalgie
Massage en kanker
Warmwaterkussen massage
Zwangerschapsmassage

Bij alle behandelingen (behalve bij de Zwangerschapsmassage) kan indien gewenst gebruik worden gemaakt van  Cuppingmassage

De Flowmotion massage

zonder rugpakking     90 minuten  € 75,00
inclusief rugpakking  90 minuten  € 80,00 (keuze uit 3 soorten pakking)

Met deze massage van anderhalf uur krijg je het beste van alles dat Flow Motion Massage te bieden heeft. Een betere kennismaking met massage en mij bestaat niet!

Je ontvangt deze wellnessmassage van het topje van je kruin tot aan je kleine teen, waarbij eventuele klachten zoveel mogelijk worden verholpen c.q. verminderd.
En vooral de ontspanning wordt niet uit het oog verloren. Je zult je weer helemaal verkwikt voelen en vooral: Zennnnnnn!


Zeer regelmatig maak ik gebruik van  Triggerpointmassage
€ 27,50 voor 30 minuten.

Deze vorm van therapie is geschikt bij alle soorten klachten, maar vooral bij nek/schouder/arm klachten blijkt dit zeer effectief. Tijdens een consult gaan we niet alleen de triggerpoints behandelen, maar ook daadwerkelijk op zoek naar de oorzaak van de triggerpoints.

ontknopen

 


Artrose Massage en therapie
30 minuten € 27,50
60 minuten € 50,00

Artrose is een veelvoorkomende en tot beperkingen leidende gewrichtsaandoening.
De behandeling van artrose in de praktijk bestaat uit de behandeling van massage, triggerpointtherapie en actieve revalidatie.
Voorwaarde is dat de musculatuur vrij is van triggerpoints. Triggerpoints kunnen klachten zoals pijn, stijfheid of bewegingsbeperking veroorzaken in en rondom gewrichten of spieren. Massage kan symptomen van Artrose verminderen en het beloop gunstig beïnvloeden door toename van de beweeglijkheid en de lokale circulatie van het aangedane gewricht, verbetering van de tonus van de ondersteunende spieren en pijnvermindering.


Massage en kanker
30 minuten € 27,50
60 minuten € 50,00

Wanneer je geconfronteerd wordt met de ziekte kanker in je eigen leven dan staat de wereld even stil. Alles komt in het teken te staan van ziek zijn en het overwinnen van de ziekte. Je komt in een stroomversnelling van emoties terecht.IMG_7706_FotorMassage geeft geen genezing, maar kan in dit proces een grote steun zijn. Uit onderzoek is gebleken dat masseren bij mensen met kanker de kwaliteit van het leven van dat moment kan verbeteren. Door het aanraken met aandacht wordt het mogelijk het vertrouwen in je eigen lichaam te herstellen.Symptomen als pijn, spanning, stress, vermoeidheid, slapeloosheid en depressie kunnen verminderen. Er komt ontspanning voor lichaam en geest. In dit proces kan en wil ik graag naast je staan.


Cupping Massage

Cupping massage werkt specifiek in op bindweefsel niveau en geeft daardoor een reflectoire reactie op de doorbloeding van huid en bindweefsel. Hierdoor vormt het een perfecte voorbereiding voor de daar opvolgende massage die gericht is op de spieren, met name bij de behandeling van Triggerpoints.

Cupping is niets anders dan gebruik maken van een vacuüm, waardoor huid en bindweefsel gedeeltelijk in de cup wordt gezogen. Dit is niet pijnlijk, hoewel het soms een wat onaangenaam gevoel kan geven, met name wanneer er sprake is van verklevingen.
De behandeling wordt doorgaans toegepast op plaatsen waar spierpijn voorkomt, zoals het gebied rondom de nek, schouders en lage rug. Bij acute rugklachten, of klachten waarbij een verhoogde spierspanning leidt tot moeizaam herstel, brengt cupping snel ontspanning. Vooral bij spier- en gewrichtspijnen is het effect snel merkbaar.

Cupping is effectief in de bestrijding van uiteenlopende spierklachten en heeft een sterk revitaliserend effect. Je voelt je er wel bij!

Cupping pas ik meestal toe als onderdeel van ander massages en brengt geen extra kosten met zich mee.


Fibromassage
30 minuten € 27,50
60 minuten € 50,00

Fibromyalgie is een tot nu toe onverklaarbaar chronisch pijnsyndroom, gekenmerkt door een veranderende pijnverwerking; gevoelsprikkels worden vertaald naar pijnprikkels en die kunnen versterkt doorgegeven worden door overgevoeligheid. Over de oorzaak van fibromyalgie kunnen we kort zijn: tot op heden is er geen serieuze oorzaak gevonden die als veroorzaker van fibromyalgie kan worden aangewezen.

De Fibromassage geeft een doorbreking van de vicieuze cirkel waarin men zit met een zeer duidelijke pijnvermindering, omdat het de lichamelijke herstelfunctie verbetert. Zodoende een beter slaappatroon en daardoor vermindering van allerlei aanverwante symptomen.


Bamboemassage
30 minuten € 27,50
60 minuten € 50,00
90 minuten € 65,00

bamboemassage
Bamboemassage is een nieuwe vorm van massage en steeds meer te vinden in Nederland. Het is een massage met oeroude Chinese uitgangspunten en levensopvattingen en is gebaseerd op de vijf elementenhout, vuur, aarde, metaal en water. Volgens de Chinese levensopvattingen kunnen alle natuurlijke verschijnselen in deze vijf elementen worden ingedeeld.
De vijf elementen beschrijven onze relatie met externe en interne fenomenen, ze beschrijven een tot stand gebrachte cyclus of een natuurlijk proces van het leven.
bamboomassage

30 minuten € 27,50
45 minuten € 40,00

Lopen, staan, fietsen, voetballen, wanneer gebruik je je benen niet? Je benen bevatten grote en sterke spieren die langdurig veel energie kunnen leveren. Je zou zelfs kunnen stellen dat je benen een krachtige machine zijn die zorgen dat je je over de wereld kunt bewegen.

Klachten als Restless Legs, kuitkrampen en blessures kunnen hiermee verlicht of zelfs verholpen worden.
Als er ergens in je lichaam spieren zijn die een massage verdienen dan zijn dat ook de hardwerkende beenspieren, zeker na een flink actieve of sportieve belasting. Maar ook de voeten moeten niet vergeten worden. Ze brengen alle kracht van de benen over op de grond en werken daarbij als schokdemper. Massage van de voeten is voor veel mensen erg ontspannend.
Bij deze massage worden boven en onderbenen en de voeten gemasseerd.

beenspieren


Ontspanningsmassage
30 minuten € 27,50
60 minuten € 50,00
90 minuten € 65,00

Ontspannende strijkingen met olie worden afgewisseld met diepe knedingen zodat een diepe vorm van ontspanning wordt bereikt.
Een regelmatige ontspanning massage kan klachten verminderen en zelfs voorkomen.

Handsome man having massage in spa salon.jpg


Hot/coldstone Massage
60 minuten € 60,00
90 minuten € 75,00

Een “nieuwe” vorm van massage in Europa die in principe al eeuwen oud is.
Sinds mensenheugenis gebruikt men in Rusland, Amerika, China en India koude en warme stenen op het lichaam. Het gebruik van warme en koude stenen in een therapeutische massagevorm blijkt het antwoord te zijn van Moeder Natuur op stress. De Hot Stone massage is een heerlijke lichaamsbehandeling vanuit de visie “Lichaam, Geest en Ziel zijn één”. De behandeling combineert massage met thermotherapie. De thermotherapie bestaat uit warme basalt stenen, “au bain marie” opgewarmd tot een ideale temperatuur tussen de 35 en 50 graden die afgewisseld worden met gekoelde marmeren of jade stenen, waarmee gemasseerd wordt, maar die ook op het lichaam gelegd worden, meestal langs de ruggengraat, in de nek, in de handen, op de borst en buik en ja zelfs tussen de tenen.


Indian Head Massage

indien gewenst met warme olie:

30 minuten € 30,00
40 minuten € 40,00

Indian Head massage, ook wel Champissage genoemd, is gebaseerd op het oude Indian healing systeem genaamd Ayurveda. Van oorsprong is het al eeuwen oud en in India heeft deze massagetechniek een centrale plek in het familieleven.
De massage is een heel ontspannende behandeling en kan eventueel in combinatie met verschillende kruiden / oliën worden gegeven. Champissage is een bepaalde techniek van masseren en druk uitoefenen op de rug, nek, schouders, armen, hoofd en gezicht.
Men ontvangt deze behandeling op de massagetafel. Bij de behandeling wordt normaliter ook olie op het hoofd gebruikt. Wanneer u daar niet van gediend bent kan het ook zonder olie. Echter uw haar zal altijd wel iets vettig worden, aangezien het gezicht, de hals, nek en schouders wel met olie worden gemasseerd.

hoofdmassage

Wilt u een korte Indian Headmassage om snel even nieuwe
energie op te doen, dan kan dit eventueel ook op de stoel.
De behandeling duurt dan 20 minuten en kost  € 20,00


kokos

60 minuten € 55,00
90 minuten € 70,00

De kokos massage is een exotische zomerse verwennerij. Tijdens deze massage worden rug en schouders gemasseerd met echte kokos op olie basis, die de huid verzorgt en beschermt.
Een exotische geur beleving, werkt vochtregulerend en hydraterend voor de huid. Laat u verwennen door de heerlijke geur en zachtheid van kokos. Deze tropische pakking verzorgt de huid en is een combinatie van kokos en yoghurt. De kokospakking met vitamine E is aan te raden bij mensen met een slechte doorbloeding, maar ook als u last van stress heeft.
Daarnaast verstevigt kokos uw huid en helpt het een droge huid tegen te gaan.

palm


rugmassage
30 minuten € 27,50
45 minuten € 40,00
De rug-schouder-nek massage is een onderdeel van de ontspanningsmassage.
Deze massage is ideaal als je last hebt van spanningen en/of spanningspijnen. Alle stress en spanningen van je nek tot je onderrug word los gemasseerd.

Warmwaterkussen massage
30 minuten € 37,50
60 minuten € 57,50
90 minuten € 75,00

De warm waterkussen massage is een ideale uitvinding voor iedereen die niet of niet zo goed op de buik kan liggen. Denk bijvoorbeeld aan zwangere vrouwen, mensen met rugklachten, ouderen en baby’s. Maar ook voor iedereen zonder lichamelijk klachten of ongemakken is een warm waterkussen massage en weldadige massage. Tijdens deze massage lig je op je rug op de massagetafel, op een warmwaterkussen waaropmassage je heerlijk kunt ontspannen.
Het waterkussen is gevuld met heerlijk warm water van ca. 40 graden.

Zwangerschapsmassage

30 minuten € 37,50
60 minuten € 57,50
90 minuten € 75,00

4-handen-op-1-buik

Wat is er heerlijker dan uitgebreid te kunnen ontspannen als je zwanger bent?  Zwangerschapsmassage zorgt daarvoor. Je kunt kiezen  voor een complete massage van je hoofd, schouders,  armen, benen/voeten, rug en buik. Ook kun je kiezen    voor alleen die lichaamsdelen die het meeste aandacht  vragen, zoals je onderrug of je benen. De zachte  natuurlijke olie zorgt voor een prettige sfeer.Op locatie

In speciale gevallen kan ik ook een massage op locatie geven. Afhankelijk van het soort massage (stoel of tafel) komt er een percentage op het geldende tarief. (zie boven)

* Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

De informatie op deze website wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld en onderhouden. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat u typefouten aantreft. Ook kan het zijn dat de tariefswijziging die per 1 januari 2019 ingaat, per ongeluk niet overal goed doorgevoerd is. Bij twijfel over bepaalde informatie verzoek ik u vriendelijk mij hierover te informeren.


Theracane

Ik verkoop ook de Theracane, voorthera-cane-therapeutic-massager-191116-MEDIUM_0 zelfbehandeling van Triggerpoints.
(kijk voor meer informatie op de pagina

De Theracane is te koop voor € 50,00 excl. Verzendkosten