Actie voor de Filipijnen

NOVEMBER 2013

Filipijnen

In 2013 werd de Filipijnen getroffen door mega typhoon Haiyan. De verwoestende orkaan sloeg meedogenloos toe. Bomen zijn als luciferhoutjes geknapt en 75% van de huizen zijn totaal verwoest. Duizenden mensen vonden de dood, miljoenen mensen zijn op zoek naar voedsel, drinken en onderdak!   Masseurs in actie!
In aansluiting op de landelijke actie stonden van 18 tot 24 november een aantal masseurs een deel van hun inkomsten af aan GIRO 555!  Een geweldig gebaar en voor de mensen in de Filipijnen van onschatbare waarde! 

Ruim 50 masseurs deden mee, ook Flow Motion Massage. 

Het is inmiddels al weer even geleden dat de Filipijnen getroffen werd typhoon Haiyan.  Veel gebieden zitten sindsdien nog steeds zonder stroom en voedsel blijft schaars. De meeste Filipinio’s kunnen echter wel weer beginnen met de opbouw van hun leven.

Dat we ervoor elkaar kunnen zijn als dat nodig is hebben we laten zien. In heel Nederland werden er inzamelingsacties opgezet. Van kleding tot voedsel en natuurlijk ook geld. De Filipino’s hadden het meer dan ooit tevoren nodig!

Boekeenmassage.nl mocht ook haar steentje bijdragen en er waren maar liefst 51 masseurs die een week lang gedeeltelijk voor de Filipijnen masseerden. In totaal werd er € 1.596,50 bij elkaar gemasseerd. Een heel mooi bedrag waar heel veel Filipino’s in nood mee zijn geholpen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s